Heron Petit Restaurant

Adres

Schalkwijkstraat 26-28
Utrecht | Nederland

Gemiddelde prijs

€ 40,00

Contactgegevens

T: +31 30 230 2229
W: https://www.heronrestaurant.nl/

Catie van Beuningen 25 september 2021
Vega

Hield van dit restaurant, zulke goede vibes en het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. De gerechten die we probeerden waren echt goed met interessante smaakcombinaties en een mix van vegetarisch en niet-vegetarisch. De voorgerechten op basis van tomaten waren uitstekende vegetarische gerechten, terwijl de spinazie-hoofdschotel een beetje ontbrak en meer als een bijgerecht leek, maar verder was alles geweldig en ik zou dit restaurant aanbevelen.

julia van beuningen 15 september 2021
Vega

Super mooi concept, mooi eten maar bereikt niet het niveau in smaak dat het concept uitstraalt. Super service en echte passie in de leiding van dit restaurant. Misschien minder complexe ambities en meer diepgang in smaak door vereenvoudiging

Marie 08 september 2021
Vega

Heel knus klein en sfeervol restaurant in een schattig straatje in het centrum van Utrecht. Over alles is goed nagedacht en de eigenaar Viktor bedient zelf en vertelt vol passie over z\'n eten. Menukaart staart vol met - voor mij - onbekende ingredienten, wat het wat lastig kiezen maakte. Lekkere originele gerechten en heerlijke natuurwijnen.

Joep Jacobs 26 Juli 2021
Vega

Super!